Khimera

AVIS LEGAL.

El titular del lloc web khimera.cat és Khimera Comunicació i Mediació, SL, CIF B66626425, Diputació, 296, 1r 1a, 08009 Barcelona, ​​coordinacio@khimera.cat

Acceptació d’aquestes condicions generals

L’accés o la utilització d’aquest lloc web implica l’acceptació de les presents condicions generals, així com dels afegits o modificacions que puguem dur a terme en el futur. Entenem que els nostres clients són responsables de la lectura de les condicions generals d’ús que estiguin vigents en cada moment.

Les condicions d’ús d’aquest lloc web tenen caràcter indefinit. Queda reservat el dret a modificar el seu contingut en qualsevol moment sense necessitat d’avisar prèviament.

Condicions d’ús del lloc web

Ús del lloc web, continguts i serveis:

El vostre compromís és utilitzar aquest lloc web i els seus continguts d’una forma correcta i lícita d’acord amb la legislació vigent, la bona fe i els usos generalment acceptats. També us comprometeu a no realitzar accions que puguin danyar o inutilitzar el web, sobrecarregar o impedir que altres usuaris el facin servir.

Queda prohibit específicament la vulneració dels drets de Khimera Comunicació i Mediació, SL, o dels seus titulars legítims sobre els continguts de khimera.cat, així com la reproducció, distribució o modificació del web o dels seus continguts i la seva utilització per a finalitats comercials o publicitàries sense la nostra autorització prèvia.

Drets de propietat intel·lectual i industrial:

Khimera Comunicació i Mediació, SL, és titular dels drets d’explotació de propietat intel·lectual i industrial d’aquest web i part dels continguts que s’hi inclouen, els continguts que no formen part de la propietat intel·lectual de Khimera Comunicació i Mediació, SL, són els següents:

Photo by Patrick Perkins on Unsplash.

Photo by Joanna Kosinska on Unsplash.

Photo by Nathan Dumlao on Unsplash.

Photo by ian Dooley on Unsplash.

Photo by Eric Ward on Unsplash.

Photo by Naufal Ardi Santoso on Unsplash.

Per tant, queda prohibida la reproducció total o parcial d’aquesta web, la utilització dels seus continguts amb finalitats comercials o il·lícites, així com el seu tractament informàtic, comunicació pública, distribució, difusió, modificació i  transformació sense la nostra autorització prèvia.

Ens encarregarem de vetllar pel compliment d’aquestes condicions així com per la deguda utilització dels continguts inclosos al web, exercint totes les accions civils i penals que corresponguin en cas d’infracció o incompliment d’aquestes condicions per part de qualsevol persona.

Responsabilitat de Khimera Comunicació i Mediació, SL:

Nosaltres no ens fem responsables dels possibles danys o perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin causar-se per:

– L’ús dels continguts inclosos al web per part de tercers, especialment els usos il·lícits, negligents, fraudulents o contraris a les presents condicions generals, a la bona fe, als usos generalment acceptats i a l’ordre públic, que són d’exclusiva responsabilitat de l’usuari que els compri o hi accedeixi.

– L’ús d’una versió no actualitzada o defectuosa del navegador, interrupcions en la connexió que es produeixin durant la transmissió de dades, virus informàtics, avaries o desconnexions en el funcionament de sistema telemàtic, bloquejos causats per deficiències o sobrecàrregues de les línies telefòniques, així com de danys provocats per terceres persones mitjançant intromissions no autoritzades.

– La qualitat informativa o les condicions de privacitat que ofereixin les pàgines web externes a les que s’enllacen des d’aquest web per considerar-les d’interès per als usuaris.

En cas de produir-se algun ús il·legítim o sospitós dels continguts del web, ens reservem el dret a interrompre o denegar, en qualsevol moment i sense avís previ, l’accés al web i als seus serveis a l’usuari autor de l’ús il·legítim o sospitós.

Ens comprometem a aplicar totes les mesures necessàries per intentar garantir als nostres visitants l’absència de virus. No obstant això, aquestes mesures no són infal·libles i, per això, no podem assegurar totalment l’absència d’aquests elements nocius. En conseqüència, no serem responsables dels danys que aquests elements puguin produir als nostres visitants